Palvelut

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi helpottaa elämää, nopeuttaa meikkaamista ja on turvallinen vaihtoehto myös esimerkiksi allergikoille. Kasvot ovat aina huolitellun näköiset, voit nauttia luonnollisesta kauneudesta huolettomasti vuosiksi eteenpäin. Kulmat, eyeliner-rajat, huulten rajaus ja sävytys.

Mitä pigmentointi on?

Pigmentoinnissa mennään neulalla ihon ylimpään kerrokseen, johon mineraaliväri jää. Pigmentointi kestää noin 2-4 vuotta, ja värin kesto riippuu ihotyypistä ja ihon luonnollisen uusiutumisen nopeudesta. Ylläpitoa tehdään noin 1-2 vuoden välein. Kysy lisää tai varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla!

Puh. 050 3033 445 | kauneushoitolavive@gmail.com


Kasvohoidot

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia kasvohoitoja, joita ovat mm. neulaton mesoterapiakasvohoito, mikroneulaushoito, klassinen kasvohoito (ihon tarpeen mukaan), timanttihiontakasvohoito, rentouttava kasvohoito, uä-ihonpuhdistus ja ihonpuhdistus. Lue lisää ja katso hinnasto tai varaa aika helposti netissä!

Laitteet ja hoidot sekä niiden hyödyt:

 • Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, poistaa mustapäitä ja talia, kirkastaa ihon värin sekä vähentää pigmenttivirheitä
 • Kiinteyttävä ultraäänilaite sopii poistamaan ihon vanhenemisen merkkejä
 • Timanttihiontalaite kuorii ja puhdistaa, kirkastaa ihonvärin, siloittaa hienoja ryppyjä sekä korjaa pigmenttivirheitä
 • Neulaton mesoterapialaite:
  1. Terapeuttinen uä-toiminto led-väriterapialla kohotetaan, kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.
  2. Elektroporaatio-menetelmällä tehdään solukalvot läpäisevämmäksi ja tehoaineet kuljetetaan syvälle ihoon ja kudoksiin. (Hoitomuoto palkittu Nobelilla.)
  3. Hoidossa myös Cryo/led-väriterapia, jolla viimeistellään ja viilennetään solukanavia. Stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden.
 • Mikroneulaushoito tekee ihoon pieniä reikiä, mikä stimuloi ihon elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Seerumit imeytyvät huomattavasti ihoon eli noin 1000 kertaa tavallista paremmin. Neulaus sopii esimerkiksi ihon vanhenemisen merkeille (rypyt ja juonteet), mutta myös arville (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet ja hyperpigmentaatio) ja laajentuneille ihohuokosille. Tehokas hoito erilaisiin ihon ongelmiin.
 • Radiofrekvenssi eli RF-hoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Lisää ihon kollageenin muodostusta, solukalvojen läpäisevyys paranee, parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista. Tehokas silmänympärys alueen kiinteyttäjä. Hoitoalueita esim. nasolabiaali poimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Käsi- ja jalkahoidot

Tarjoamme perinteiset rentouttavat jalkahoidot erilaisilla hoitovaihtoehdoilla. Lue lisää ja katso hinnasto tai varaa aika helposti netissä!


Ripsien kestotaivutus


Sokerointi/vahaus

 • ihokarvojen ja kuolleen ihosolukon hellävarainen poistaminen
 • Sokerointi
  – poistaa hellävaraisesti ihonkarvoja ja kuollutta ihosolukkoa
  – hyödyntää 100-prosenttista luonnontuotetta, sokeria
  – voi poistaa jopa alle kahden millimetrin pituiset karvat
  – poistaa karvat niiden kasvusuuntaan, jolloin karvat ei katkeile
  – ei tartu eläviin ihosoluihin, joten karvat saadaan poistettua hellävaraisesti myös intiimialueilta
  – on hygieenistä